Meet je vitaliteit
Home Meet je vitaliteit Voor wie Contact

Meet je vitaliteit!

Er bestaan nogal wat testen en interviewtechnieken die allemaal bedoeld zijn om je mentale conditie te testen. Wij zijn uniek. We testen niet in de vorm van zelf ingevulde formulieren, we meten met de Brainscan ©! Zonder beïnvloeding van omgevingsfactoren. Dat is ons onderscheidend vermogen. Onze vitaliteitmeting is er voor iedereen. Ook voor scholieren of gezonde volwassenen die hun mentale conditie op peil willen houden. De meting geeft niet alleen in een handomdraai aan of uw brein in goede conditie is, maar de data zeggen ook iets over eventuele psychische verstoringen en de aanwezigheid van emotionele blokkades.

Hoe werkt de vitaliteitmeting?

Je hersenen zenden allerlei gevoelige signalen uit. Deze kun je meten en zichtbaar maken in een elektro-encefalogram (qEEG). Nu wordt dat meestal nog in ziekenhuizen of gespecialiseerde centra gedaan, maar inmiddels kan dit net zo snel en eenvoudig als het meten van je hartslag of bloeddruk. Het ruwe eeg-signaal wordt vervolgens bewerkt, waardoor data over verschillende breinfrequenties beschikbaar komen. Deze data vertellen alles over de vitaliteit van iemands brein. De vitaliteitmeting, uitgevoerd door een gecertificeerd Brainscan Practitioner, geeft u een betrouwbare weergave van de manier waarop uw brein functioneert. De meetwaarden vertellen leveren informatie over mentale & fysieke fitheid, slaapkwaliteit, (over)vermoeidheid, zelfbeeld, overtuigingen, mentale blokkades en onbewuste gedragingen. Gedragingen die een belemmering kunnen zijn om beter te functioneren in werk en privé!

De meting in de praktijk

Wat levert de meting op?

De resultaten van de meting zijn direct bruikbaar. De meetresultaten worden uitgebreid toegelicht op een beveiligde webpagina. U kan de meting na een bepaalde periode weer herhalen. Als basis voor een vitaliteitsprogramma of therapie levert het concrete input op, zodat u: